Gassan Schiphol: gastvrij, klantvriendelijk, innovatief en gedreven

Jaarlijks worden door de Business Unit Consumers van Amsterdam Airport Schiphol diverse Awards uitgereikt. Daartoe  worden alle winkels op Shopping Centre Schiphol Plaza en in de vertrekhallen gedurende het gehele jaar aan diverse Customer Monitors en Mystery Shopping rondes onderworpen, om zo  gastvriendelijkheids-,  service-  en kwaliteitsniveau continu te controleren en op topniveau te kunnen brengen- en houden. De retailer die hierbij continu het hoogste scoort, mag zich winnaar van de People Award noemen.
Winnaar van Business AwardsGassan Schiphol is trots om zich de winnaar van een aantal van deze prestigieuze Awards te mogen noemen en blijft zich inzetten om ook in de toekomst weer nieuwe Awards aan de erelijst van Gassan Schiphol toe te mogen voegen!

2012: GROWTH AWARD , 1ste prijs.

2011: GUESTFRIENDLINESS AWARD, 1ste prijs.

2009: GUESTFRIENDLINESS AWARD, 2de prijs.

2008: PEOPLE AWARD, 1ste prijs.

2007: PEOPLE AWARD, 2de prijs.

2006: INNOVATION AWARD

Voor de eerste Rolex Boutique die buiten Zwitserland op een luchthaven werd geopend. Rolex staat al sinds jaar en dag aan de top binnen de horlogebranche en is het best verkopende en bekendste horlogemerk en al van oudsher het best verkochte merk van de Zwitserse horloge-industrie. Uit het juryrapport : “Gassan Schiphol heeft met de komst van de Rolex Boutique de luchthaven Schiphol op de kaart gezet op het gebied van de exclusieve juwelierbranche”.

2006: OEUVRE AWARD
Voor Gassan Schiphol president-directeur Benno Leeser.