Gassan Schiphol

Gassan Schiphol, een zelfstandig dochterbedrijf van de Gassan Group, is al sinds 1967 actief op de Luchthaven Schiphol. Destijds met slechts één diamantwinkel op het oude Schiphol, vandaag de dag met maar liefst 18 eigen verkooppunten, 17 ná de paspoortcontrole in de vertrekhallen 1 tot en met 3 en één voor de paspoortcontrole op winkelcentrum Schiphol Plaza in aankomsthal 3. Allen 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, geopend.

De nieuwste trends op het gebied van horloges en sieraden vindt u bij Gassan Schiphol, net zo goed als klassieke en tijdloze horloges en sieraden. Kortom, voor ieder wat wils en voor ieder budget!

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor reparaties van horloges en sieraden. Zowel voor als na de paspoortcontrole kunt u gebruik maken van onze uitstekende service, uitgevoerd door ervaren vakmensen.

Veel voordeel op collectie

Altijd veel voordeel op horloges, sieraden, diamanten en bijoux:

  • Altijd de meest gunstige prijzen.
  • Een uitgebreide collectie en Plaza Toppers, voor de paspoortcontrole.
  • Taxfree en Special Offers na de paspoortcontrole   
.

Voor een overzicht van de verkochte merken op de luchthaven verwijzen naar de pagina's Schiphol Plaza en Schiphol Airside. Voor een compleet overzicht van de merken die door de Gassan Holding worden verkocht verwijzen wij u naar http://www.gassan.com/en/brands/